Faciliteiten op camping ALBUFEIRA Receptie Ruime parkeerplaats Bewaking. Pinautomaat. Kluisjes verhuur supermarkt, Bakker.(zomermaanden) Iedere dag open ook in de winter. broodjes corner met o.a koffie,frisdranken Kiosk,met Nederlandse kranten Souvenirs Telefooncel ,Kaartautomaat voor telefoonkaart Tennisbanen. Voetbalveld.(gravel) Zwembaden ligstoelen Zonne -ligweide speeltuin Diverse restaurants Auto en fietsverhuur Wasserette Chalets verhuur Stacaravans verhuur  Ruime kampeerplaatsen Modern sanitair, gratis douchen en warm water. (blok 3 in de winter verwarmd) Dichtbij centrum Albufeira. In directe omgeving diverse super markten.
Receptie camping Albufeira                                                             Met de camping kaart  CCI krijg je 10%            korting in het hoogseizoen.                  In de maand september loopt deze op tot  30%, ingangsdatum van deze kortingen  staat duidelijk bij de receptie aangegeven.  In de maand oktober 40 a 50 % korting als  je een maand vooruit betaald, in 2015  betaalde je voor de auto in de wintermaanden1.50 euro p.dag. Nieuwe acties , kortingen e.d  kijk op facebook  camping Albufeira Bij de receptie kun je kaarten kopen voor  diverse uitstapjes.  Auto en fietsverhuur
© Algarve in Beeld 2004-2017
Algarve in Beeld Home Algemene informatie Plaatsen A/M Plaatsen O/Z disclaimer Handige links Camping Albufeira
Facebook Camping
Camping Albufeira is een populaire  camping voor de overwinteraars en voorjaar kampeerders  uit Nederland,. Eind  september en begin Februari  zie je de  caravans en campers de camping oprijden. sinds een aantal jaren zie je ook  Nederlanders in het hoogseizoen op de camping.  Ook steeds meer Nederlanders huren een  chalet,bungalow,caravan,  vooral geschikt met kinderen,  die vermaken zich prima op de camping. Camping Albufeira heeft plaats voor grote  caravans en campers, door de grote  oprijlaan kunnen ze makkelijk naar de  ingang van de camping rijden. Vlak terrein afwisselend met  licht glooiend terrein. Veel schaduw- plekken. let er op dat je niet in een “kuil” gaat  staan i.v.m. een regenbui,. Daar de grond zo  droog is ,omdat het zelden regent in de  zomermaanden, trekt de regen niet direct  de grond in, Zodra de zon weer  gaat schijnen is alles snel weer droog. Zelf een plaats uitkiezen dat is een  voordeel van deze camping. Drie mooie zwembaden gelegen op een  heuvel, waar ook de restaurants zijn  gelegen en een gezellige bar. Mooie en schone toilet gebouwen, blok 3 is  in de winter verwarmd. Honden toegestaan,mits aangelijnd
Camping Albufeira organiseerd diverse animatie-evenementen het gehele jaar door
Hieronder een kleine opsomming van wat de camping te bieden heeft
Gezellig restaurant om uitgebreid te dineren. Self service restaurant, waar je zelf bepaald wat je eet. wordt per gewicht afgerekend.
bar Botera om gezellig samen een drankje op het terras te nuttigen. (alleen zomermaanden geopend) Zerazad bar, gezellige bar, waar in de wintermaanden diverse activiteiten worden georganiseerd. Bij het zwembad is ook een bar waar u een drankje en hapje  kunt nuttigen.
Het buiten zwembad heeft 3 baden, waar ook aan de kleintjes is gedacht. 1 peuterbad 1 middenbad tot 1.20 diep 1 diep bassin van ondiep naar diep. (duiken verboden)
rondom de baden staan ligstoelen. Op de ligweide kun je ontspannen en zonnen .
Sanitair. de toilet gebouwen zijn mooie witte gebouwen en schoon. ze worden  meerdere malen per dag schoongemaakt.
De ruimten bestaat uit vele toiletten,douches, wastafels,elektra voor aansluiten apparaten.
Buiten douches om je even op te frissen ,af te spoelen. Afwas en was gelegenheden. Bij toiletgebouw 5 vlak  bij het zwembad,vind je de was-machines om je was te doen. munten hiervoor bij de receptie verkrijgbaar.
De camping waar wij ieder jaar met veel plezier staan is camping Albufeira. De camping staat iets buiten Albufeira, 10 minuten lopen tot centrum. Voor de camping stopt de stadsbus dan ben je er in enkele minuten. Taxi is ook een optie,gratis bellen vanaf de camping. In de zomer kan het wel eens erg druk zijn bij de taxi centrale,dan ben je sneller lopend in het dorp. Naar het strand is het ongeveer 15 minuten lopen. wij doen het rustig aan. Bij de entree vind je de camping winkel waar veel te verkrijgen is, ook vind je er gekoelde dranken. Iedere dag verse broodjes en brood. Bij de campwinkel is nu ook een kleine koffie/dranken broodjes corner.
Camping Albufeira heeft mooie bungalows en caravans te huur voor een redelijke prijs. (4 tot 6 personen) Wel moet je dan zelf vervoer e.d regelen. (vliegreis,taxi vanaf vliegveld Faro)  Tarieven/Tarifa’s Campismo 2016 --Voor aanbiedingen en laatste tarieven kijk op site camping of facebook
Wifi en internet. Op de camping is wifi en internet aanwezig. Bij de receptie kun je een toegangs code ophalen. Tot nu toe was het gratis. In het hoogseizoen kan  het internet wel eens traag zijn, omdat velen er gebruik van maken. loop dan naar het restaurant bij zwembad,daar is een goede ontvangst. Zelf hebbenn wij een apparaat,kastje gekocht bij fodafoon. Voor kaart  van 1 maand  betaal je 12,50 euro, 1gb.(kastje 39 euro) Altijd internet als het druk is op de campimg.
Animatie camping Albufeira. Het hele jaar organiseert camping Albufeira activiteiten. In de wintermaanden vooral voor volwassenene. In de zomermaanden Juli en Augustus ok voor de jeugd. ( in-bij het zwembad en in de avond bij zerazad bar.) zie filmpje hier boven. Voor de oudere jeugd is er 2x per week disco.
Estrada De Ferreiras En 395 Albufeira 8200-555 +351 289 587 629
Voor laatste acties en tarieven Camping